Τα αντηλιακά apivita www.mamacorner.gr/cat/antiliaka-apivita αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια μία κορυφαία επιλογή για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι επιθυμούν να παρέχουν στην επιδερμίδα τους ασφαλή και υψηλού επιπέδου προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

Αυτό που κάνει τα περισσότερα σκευάσματα της συγκεκριμένης εταιρείας να ξεχωρίζουν, είναι το μεγάλο ποσοστό φυσικών συστατικών που περιέχουν. Έτσι, παρέχουν στους καταναλωτές εγγυημένη προστασία και φροντίδα, αφού προστατεύουν αποτελεσματικά από την έκθεση στον ήλιο, ενώ παράλληλα προφυλάσσουν από τη φωτογήρανση και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι πως περιέχουν φυσικό άρωμα και εξαιρετική υφή, έτσι ώστε να σέβονται την επιδερμίδα σας, αλλά και το περιβάλλον. Όλα αυτά οφείλονται σε εξειδικευμένες συνθέσεις με υψηλά ποσοστά φυσικότητας από 77% – 100%. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε φυτικά έλαια και φυσικούς εστέρες για επιτυχή διάλυση των αντηλιακών φίλτρων και σησαμέλαιο που λειτουργεί ως μέσο διασποράς των φυσικών φίλτρων, αντί για συνθετικούς διαλύτες, οι οποίοι προέρχονται από την επεξεργασία πετρελαίου.

Επιπλέον, τα σκευάσματα της Apivita περιέχουν πρωτεΐνες σιταριού για εξασφάλιση του επιθυμητού SPF με χρήση μικρότερου ποσοστού αντηλιακών φίλτρων και έγχυμα πράσινου τσαγιού, αντί για νερό που προσφέρει ενίσχυση της αντιοξειδωτική δράσης. Το αποτέλεσμα είναι η ισχυροποίηση της άμυνας της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο.

Τέλος, υπάρχουν διάφορα άλλα φυσικά συστατικά όπως το δενδρολίβανο για φυσική προστασία της φόρμουλας και μείωση της ποσότητας των συντηρητικών και βέλτιστο συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων, σταθερών στο χρόνο, που εξασφαλίζουν προστασία από τη UVB και UVA ακτινοβολία.

Σχόλια

Σχόλια

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *