Αντηλιακή κρέμα προσώπου και χεριών

Τα αντηλιακά 1+1 δώρο είναι πακέτα προσφορών που κυκλοφορούν στην αγορά οι εταιρείες καλλυντικών, ώστε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών να αποκτήσουν τα σκευάσματα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις τους. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες και των δύο φύλων, καθώς και όλων των μελών μίας οικογένειας.

Το Ducray Melascreen Photoprotection Rich Cream με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50 UVA, διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 40ml. Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου και χεριών, που ενδείκνυται για εφαρμογή σε όσους έχουν ξηρό δέρμα. Κυκλοφορεί συνήθως σε πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει δύο συσκευασίες, με τη δεύτερη να έχει 50% έκπτωση.

Αυτή η κρέμα έχει φωτοπροστατευτικές ιδιότητες και συμβάλλει δραστικά στον περιορισμό και τη μείωση των βλαβών, οι οποίες προκαλούνται από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Διαθέτει μία διάφανη υφή που απλώνεται εύκολα και περιέχει βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που αποτρέπει τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας. Μάλιστα, σε περιπτώσεις υπέρχρωσης συνιστάται να εφαρμόζεται κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Έχει υψηλή ανοχή και είναι φωτοσταθερή. Απλώστε ομοιόμορφα την κρέμα. Η σωστή εφαρμογή περιλαμβάνει πέντε δόσεις στο πρόσωπο, εννιά έως δέκα δόσεις επί του λαιμού και μία με δύο δόσεις στο πάνω μέρος του χεριού. Επαναλάβετε κάθε δύο ώρες σε περίπτωση έκθεσης σε έντονο φως του ήλιου. Το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες γυναίκες.

Σχόλια

Σχόλια

Recent Posts