Ιδανική φροντίδα και περιποίηση

Δες εδώ αντηλιακά προϊόντα είναι το μόνο ενδεδειγμένο μέσο προστασίας όσων θέλουν να εκθέσουν το δέρμα τους στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Κάθε χρόνο οι εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών σπεύδουν να βελτιώσουν τη σύνθεση και την υφή των προϊόντων τους, έτσι ώστε να γίνουν πιο ασφαλή και αποτελεσματικά.

Το Avene Eau Thermal με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα για το μη ανεκτικό δέρμα, που κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 100ml. Έχει πλούσια και κρεμώδη υφή, που ενυδατώνει το μη ανεκτικό δέρμα. Δεν έχει χημικά φίλτρα, άρωμα και parabens.

Μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια άνεση και αποτελεσματικότητα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και παρέχει στην επιδερμίδα ευρεία προστασία UVB-UVA. Είναι φωτοσταθερό και οφείλει την ισχύ του στον αποκλειστικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, που αποτελεί επίτευγμα της έρευνας Pierre Fabre.

Παρέχει άμεση ενυδάτωση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος και είναι προϊόν κατάλληλο για μη ανεκτικό και αλλεργικό δέρμα στα χημικά φίλτρα και τα αρώματα, καθώς και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Στη σύνθεσή του συναντάμε και το ιαματικό νερό της Avene, που είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές του ιδιότητες.

Περιέχει ορυκτό φίλτρο, σταθερό και αποτελεσματικό με την πάροδο του χρόνου, που προσφέρει βέλτιστη προστασία από τις UVB και UVA ακτίνες (βραχείες και μακρές). Ακόμα, περιέχει προ-τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που προσφέρει προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες.

Σχόλια

Σχόλια

Recent Posts