Μεταξένια αντηλιακή προστασία

Εδώ θα βρείς αντηλιακά προϊόντα που είναι περιζήτητα τόσο από τους άνδρες, όσο και από τις γυναίκες κάθε χρόνο και ιδιαίτερα την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή περίοδο. Πρόκειται για ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν σταθερά αυξητικές τάσεις σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις τους.

Το Galenic Soin Soleil Huile Seche Soyeuse με δείκτη προστασίας SPF15 είναι ένα μεταξένιο αντηλιακό λάδι σώματος, το οποίο διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 150 ml. Χάρη στο uncaria του Αμαζονίου προστατεύει από τη φωτογήρανση και διατηρεί το DNA των κυττάρων του δέρματος.

Είναι μη λιπαρό, ενυδατώνει, προστατεύει και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ένα λαμπερό και όμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Ενδείκνυται για εφαρμογή σε σκούρο ή ήδη μαυρισμένο δέρμα. Περιέχει σύμπλεγμα τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων, που προσφέρει ευρεία κάλυψη από τη UVA-UVB ακτινοβολία. Η βιταμίνη Ε παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση στην επιδερμίδα.

Ανακινήστε καλά και έπειτα εφαρμόστε ικανή ποσότητα από το αντηλιακό στα εκτεθειμένα σημεία του σώματος, περίπου μισή ώρα πριν βγείτε στον ήλιο. Ανανεώστε την εφαρμογή συχνά, καθώς και μετά από κάθε μπάνιο, μετά από έντονη εφίδρωση ή εφόσον σκουπιστείτε με πετσέτα.

Στην καρδιά του Αμαζονίου φύεται το αναρριχητικό φυτό uncaria, το οποίο αντλεί την εξαιρετική δύναμη του από τις κορυφές των δέντρων και αποκτάει μοναδική φωτοπροστασία. Αποτελεί πολύτιμη πηγή αντιοξειδωτικής προστασίας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Σε συνδυασμό με τα φίλτρα Tinosorb, που εγγυώνται στο δέρμα μια αποτελεσματική και σταθερή προστασία από τα εγκαύματα, παρέχουν αυξημένη προστασία από τη φωτογήρανση.

Σχόλια

Σχόλια

Recent Posts